Denkt u doet onderwijs aan huis voor uw kinderen? Je moet de homeschool curriculum dat wordt aangeboden door de school te overwegen. Zien of het het programma en de waarden die u wilt uw kinderen te hebben. Ontdek hier meer informatie thuis studeren.
Zoals we allemaal weten, homeschool curriculum is een niet-formele benadering van het onderwijs. Er zijn vele prive-scholen die een dergelijke vorm van systeem aan te bieden. De cursus eis kan anders zijn dan openbare scholen, maar ze bieden nog steeds de cursus nodig is om de staat afstuderen eisen te voldoen.
Ouders kunnen zijn sceptisch over huis het scholen programma's, maar onlangs, hun mening in de richting van het zijn verbeterd. Met zijn talrijke voordelen, de beslissing of ze hun kinderen inschrijven in private school of in huis onderwijsprogramma is harder.
Een van de voordelen, moet u het volgende overwegen:
Veilige omgeving voor hun kinderen omdat ze niet hebben om uit te gaan. Ze kunnen studeren en hun les te leren thuis of particuliere woning scholen.
Het huis leerplan pakketten zijn meestal aangeboden met eigen schoolboeken. Dit is gunstig voor u, omdat ze niet langer tijd te besteden op zoek naar de voorgestelde boeken van de school.
Thuisonderwijs is een erkende vorm van onderwijs. Geen certificaten of diploma dat een student zou ontvangen van een homeschool instelling en is geaccepteerd in de maatschappij.
U kunt geld besparen door de transportkosten. Een homeschool student niet hoeft te reizen van hun huis naar de school, dus, zou je niet langer de transportkosten.
Andere interessante onderwerpen worden aangeboden in het pakket.
Pretest beoordelingen worden gegeven aan de studenten. Met deze, zullen zowel u als studenten weten wat te verwachten. Bovendien zou de studenten de kans hebben om terug te gaan naar zijn aantekeningen en te verbeteren.
Homeschool curricula worden aangeboden op basis van de school. Sommige kunnen bieden integreren bijbelstudie of religie, kunnen sommige onder meer cultuur bestuderen, en taalkundige en praktische vaardigheden. Dit zijn allemaal samen aangeboden met andere academische onderwerpen.
Volgens homeschool curriculum herzien, de beste school-programma is een evenwichtig. Het bevat de belangrijkste academische onderwerpen zoals Math, Social Studies, Science, en Taal. Afgezien van dat, zou het ook onderwerpen die zou kunnen verbeteren van iemands vaardigheden en waarden.
Daarom, een christelijk programma stelt meestal verschillende vakken van die van een particuliere school. In een christelijke school, naast de vereiste academische onderwerpen, zijn religieuze studies ook opgenomen.
Welke cursussen worden aangeboden in een prive-school? In dit type school, onderwerpen variëren afhankelijk van de school-programma. Sommigen voegen een beetje extra en sommige niet.
Sommige prive-scholen volgen een programma met een aantal religieuze studies. Sommige zijn puur academici. Ook kunnen sommige bieden extra vaardigheden en sommigen niet.
Degenen die religieuze inzicht in hun programma zijn van mening dat het de beste aanpak om iemands waarden en persoonlijkheid vorm te geven. Degenen die niet zijn misschien wel vertrouwen op de ouders of gewoon geloven dat academici en religie niet mag worden onderwezen.
Ja, welke aanpak is de beste? Hoewel online homeschool reviews en middelen kiezen voor een van de andere, deze beslissing is nog volledig afhankelijk van uw oordeel. Houd in gedachten, moet balans altijd aanwezig zijn.